Air Gun Forums
Home | About Us | Contact Us
Quick Member Login:
Forgot password?
Forum Sponsors:
Left Advertisement

becomeasponsor
Forum Statistics:
Forum Members:
Total Threads:
Total Posts:


There are users
currently browsing forums.
You don't appear to be registered. Click here to register
Search the forums:
Old 02-02-2017, 11:58 PM   #1
SteveP
Member
 
SteveP's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default Forum glitch?????

I've posted 5 threads the last couple days reviewing guns, scopes and a stock mod I did because Dave asked and on all 5, I'd type or copy and paste what I wanted to say, go to add pics and get an empty box for uploading pics.
It's been making me Submit Thread and when I do, makes me log in and I already am, then have to click the Edit Post button, then Go Advanced to finally get to upload the pics I want, then Save Changes.
Is this a forum glitch, a Steve (that's me btw..lol) glitch or something else totally.
Any help greatly appreciated
__________________
My favorites: Hatsan Galatian III QE .25, Weihrauch HW95 .22, Beeman R9 .20, Webley Tomahawks in .177 and (2) .22's and a few (21 for now) others
SteveP is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 12:53 AM   #2
BigTinBoat
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 39
Default

Steve,
I just tried to create a new post and it allowed me to upload a pic just like normal. I am running Firefox, what browser do you have?
BigTinBoat is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 01:59 AM   #3
SteveP
Member
 
SteveP's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default

I probably should have added I'm using Google Chrome...might play into the glitch I'm having.
__________________
My favorites: Hatsan Galatian III QE .25, Weihrauch HW95 .22, Beeman R9 .20, Webley Tomahawks in .177 and (2) .22's and a few (21 for now) others
SteveP is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 02:02 AM   #4
BigTinBoat
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by SteveP View Post
I probably should have added I'm using Google Chrome...might play into the glitch I'm having.
That could be it. Try it with Firefox or Edge and see if you still have the problem
BigTinBoat is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 03:42 PM   #5
SteveP
Member
 
SteveP's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default

I'm on an HP laptop running windows 8.1, I never took the free upgrade to Win10 but I may go get Firefox.
__________________
My favorites: Hatsan Galatian III QE .25, Weihrauch HW95 .22, Beeman R9 .20, Webley Tomahawks in .177 and (2) .22's and a few (21 for now) others
SteveP is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:50 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. Copyright 2011 Airgunforums.org, All Rights Reserved