Air Gun Forums
Home | About Us | Contact Us
Quick Member Login:
Forgot password?
Forum Sponsors:
Left Advertisement

becomeasponsor
Forum Statistics:
Forum Members:
Total Threads:
Total Posts:


There are users
currently browsing forums.
You don't appear to be registered. Click here to register
Search the forums:

Air Gun Forums » Air Guns » General Air Gun Discussion » Which chrony do you folks use

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2017, 11:07 PM   #1
grumpy
Administrator
 
grumpy's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 428
Default Which chrony do you folks use

I have a couple but mostly use the ProChrono. It seems to be less light sensitive.

Grumpy
grumpy is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2017, 11:15 PM   #2
Clifford
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 85
Default

ProChrono with an indoor light kit when needed. The indoor lights for it are awesome and work great, but can be broken EXTREMELY easily when putting them on or taking them off the the ProChrono. I tried lighted LED pucks and various other solutions and the light kit proved to be the best for me. Even now with more space outdoors than I used to have I still find situations to use the outdoor light kit when lighting is poor. Just have to be within reach of an outlet.
Clifford is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2017, 11:52 PM   #3
Airgun.Sniper
Senior Member
 
Airgun.Sniper's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Byron Ga
Posts: 101
Default

Ive got a pro chrony still in the box hasn't even been used (since I travel and havent been home). A lot of my archery friends talk about the different gaps of fps within the other chronies
__________________
Operator of JWOAdventures
Outdoorsman
Airgun.Sniper is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2017, 05:19 PM   #4
SteveP
Member
 
SteveP's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default

I've got a Pro Chrono but I skipped on the light kit as I only use it outdoors. ALso got the Bluetooth adapter but have yet to try it.
SteveP is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2017, 06:40 PM   #5
Bob La Londe
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 144
Default

I have a Pro Chrono Digital. Its a 100 times better than the Chrony I had before.

The Chrony went in the dumpster. The total lack of response when I emailed Chrony with my issues with their unit was a huge part of why I went elsewhere when it got shot one to many times because the stupid thing wouldn't register a pellet more than an inch above the sensors. I hated it when it did work. Others may have better units, but mine sucked, and the lack of response decided me I wasn't going to gamble on another one.
__________________
Bob La Londe - CNC Molds N Stuff
~~~ www.cncmolds.com ~~~
Bob La Londe is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2017, 06:53 PM   #6
BigTinBoat
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 39
Default

I've got one of the cheapo F1 Chrony green machines I picked up for $80 new. Never had an issue with it reading at all. I use it in the garage with a night light socket with clear bulb clipped to each shade and only time I get an error is if I angle my shot and it doesn't go over the 2nd eye. Only ever get F2 errors, and they are infrequent.
BigTinBoat is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2017, 08:16 PM   #7
Bob La Londe
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 144
Default

Lucky you.
__________________
Bob La Londe - CNC Molds N Stuff
~~~ www.cncmolds.com ~~~
Bob La Londe is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2017, 05:41 PM   #8
bigredhunter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 17
Default

i have the chrony beta master with screen on a cord. after two gift cards it only cost me 20 bucks at sportsmans warehouse
bigredhunter is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 05:03 AM   #9
Jward681
Member
 
Jward681's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Plainfield, IL
Posts: 83
Default

I bought a F1 chrony last year and have only put 3 rounds through it to date lol. Now that I've got to get the Talon back on track the chrony will get more use once I have a chance to get over to my buddy's place to A) pick up the chrony and B) actually shoot through it to dial the Talon back to where I want it
Jward681 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 07:31 PM   #10
Geoffrey_K
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2013
Location: Indiana
Posts: 113
Default

caldwell ... used to own an F1 .. i like the caldwell better
Geoffrey_K is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:29 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. Copyright 2011 Airgunforums.org, All Rights Reserved